OmAD tar semester

Några ur redaktionen har redan checkat ut, andra är på väg att göra det. OmAD tar därmed semester och är tillbaka i mitten av augusti, dock blir det utan mig – jag ska prova mina autonoma krafter i lite andra sammanhang. Min nota i OmAD blev 8 år och över 1600 skrivna artiklar. Jag kan inget annat än konstatera att det har varit ett privilegium för mig att skriva varenda en av dessa artiklar och driva OmAD framåt tillsammans med er. Stort tack för alla tips, återkoppling och diskussioner. 

Facklan tas över av Daban Rizgary som varit en del redaktionen ett tag nu. För att säkerställa att ni får OmAD utskick i era inboxar kan jag rekommendera att spara Dabans e-mail adress (daban.rizgary@ri.se) i era kontakter. Det kommer jag göra!

Ha en trevlig sommar och glöm inte att läsa vår sammanställning av svensk forskning.

Azra